man fashion

Pre-fall „Nicole Farhi“ 2012/13

Последната пред есенска колекција за 2012/13 брендот ја претстави на модната недела во Милано. Темна палета бои, длабоко сино и црно се основните бои кои создаваат издолжена силуета. Како целина, машките модни трендови за наредната сезона нема да претрпат голема промена, што се однесува на 2011-та.

Напиши коментар