man fashion

Пред есенска колекција од Pringle of Scotland

Единственото нешто што ми направи позитивен впечаток во оваа колекција е интересниот избор на бои и нивната забавна комбинација. Иначе незнам што да кажам за тесните панталончиња и хеланките за мажи? Можеби јас немам доволно развиен осет за мода, но како и да е на мене не ми се допадна!

Напиши коментар