man fashion

Пред есенската колекција на Gazzarrini за 2012/13

Колекцијата наменета за следната есен и зима 2012/13 не носи револуционерни промени во светот на машката мода, можеби со исклучок на свежите нетипични бои за таа сезона, како што се бебешко розевата и небесно сината боја. Како целина, нуди добар избор на квалитетни чевли и интересни машки палта.

Напиши коментар