man fashion

Пред есенската колекција на Кавали за 2012/13

Секако колекцијата си е во препознатливиот стил на Кавали – секогаш елегантно, гламурозно, мажествено и секси. Преовладуваат боите од темната гама, змиска кожа, кожни елементи, плетиво и навистина интересни и квалитетни чевли. Ќе забележите една нова тенденција – комбинацијата сиво и кафеаво, како и силното присуство на индиго сината.

 

Напиши коментар