man fashion

Пред есенската колекција од Margaret Howell за елегантните мажи

Ви представуваме неколку модели од пред есенската колекција за 2012/13 година. Моделите се класични, елегантни машки модели, кои добро знаеме се така наречената вечна класика. Боите се оние типичните за студената сезона, со минимални и едноставни модни додатоци. Сосема прифатливо.

 

Напиши коментар