Убавина

Предуви во коса – нов вид на надградба на коса

Екстензија на коса – или надградба до сега беше правена со природна коса. Но, трендот сега вели нешто друго.

Модните експерти сега сметаат дека ин е да се вметнуваат природни перја во косата.

Овој необичен украс не бара посебна нега. Може да ги миете со вообичаениот шампон за коса и да ги третирате исто како и вашата коса.

Напиши коментар