Дестинации

„Preferred Escapes“ – еден поинаков туризам

„Preferred Escapes“ претставува  верига од луксузни индивидуални вили лоцирани на топ дестинации како што се Кариби, Хаваи, Мексико и убавите европски и азиски брегови. Накратко, станува збор за повисока класа  туризам. Еве како изгледаат некои од вилите што оваа верига ги изнајмува.

 

Напиши коментар