Мода

Префинета женска силуета

Шик, елегантно и удобно! Massimo Giorgetti во партнерство со Paoloni Group ја претставија MSGM есен-зима 2012-2013, дамската модна колекција. Тука ќе најдете мешавина од едноставни форми, современи класици, инди музичко влијание и современа уметност. Тоа е како калеидоскопски свет, полн со бои, линии и интригантни намалувања.

MGSM Autumn-Winter 2012-2013 Lookbook (1)

MGSM Autumn-Winter 2012-2013 Lookbook (2)

MGSM Autumn-Winter 2012-2013 Lookbook (3)

MGSM Autumn-Winter 2012-2013 Lookbook (4)

MGSM Autumn-Winter 2012-2013 Lookbook (5)

MGSM Autumn-Winter 2012-2013 Lookbook (6)

MGSM Autumn-Winter 2012-2013 Lookbook (7)

 

Напиши коментар