ШоуБиз

Прегратка во исти маички!

Најновата, а воедно и најинтересната двојка,  како за нивните фанови, така и за папараците се почесто е фотографирана како споделува нежности.

Младите актери уживаат во нивната љубов и не се срамат да го покажат тоа.

Преслатки се! Зар не?

Тие беа фотографирани во неделата, додека уживаа во сончевиот ден во Њу Јорк.

 

Напиши коментар