Sweet Home

Прекрасен дом во Њујорк

Овој дом моментално се наоѓа на пазарот за недвижнини по цена од 19.5 милиони долари. Апартманот дизајниран од Мајкл Хаверленд ќе ве остави без здив, пред се поради големиот простор, прекрасниот ентериер и модерниот стил.

 

Напиши коментар