Sweet Home

Прекрасен дом во светли и свежи пролетни бои

Денес ви претставуваме една прекрасна куќа, дело на полските дизајнери од познатото студио за интериор Wamhouse. Во проектот се вклучени оргинални, современи детали, при што најчесто е користено стакло и стаклени орнаменти што од своја страна создава комфортен ефект. Палетата бои е составена од светлите и свежи бои кои доминираат и мали акценти добиени со помош на темната гама. Светлите бои го зголемуваат визуелно просторот и внесуваат топлина во домот.

 

Напиши коментар