Sweet Home

Прекрасен лустер во форма на кафез за птици

Дизајнот на Restoration Hardware е класичен  дизајн, но имаат начин на кој класиката ја претвараат во нешто ново…но сепак успеваат  да го задржат класичниот стил. Што може да се примети од  софата на сликата.

Не може да се остане рамнодушен на овие лустери во форма на кафез за птици. Го има во пет различни димензии

Може да се забележи специфичниот дизајн на Restoration Hardware. Идеална големина, симетрија и моќта на парите. Сè е изработено во неутрални бои, со интересни текстури и завршници.

На фотографијата погоре може да забележите дека се врамени оригинални цртежи.

Напиши коментар