Art & Crafts

Прекрасна мала декоративна градина

За сите љубители на природата еве една оргинална идеја за проект чија цел е да направиме нешто што ќе личи на микро градина. Ефикасна е како дел од интериорот и се изработува мошне едноставно. Нас не воодушеви и решивме да ја споделиме со вас. Можете да искористите било каков стаклен сад. Можете да декорирате повеќе вакви садови и да ги поставите на соодветно место во домот и ќе имате уникатна мини градина.

Како што гледате изработката е навистина едноставна. Во продолжение ќе видите уште неколку варијанти како тоа може да изгледа:

 

 

 

Напиши коментар