Art & Crafts

Прекрасна наметка – елече за пет минути

Сигурно ќе бидете изненадени од брзината со која од една обична маица добивате интересна модерна наметка.

Се што ќе ви биде потребно е една обична маица, ножици и 5 минути време…

Погледнете подолу и сè ќе ви стане јасно…

Напиши коментар