Bridal

Прекрасна свадбена фотосесија на корејскиот бренд Clara

Овие прекрасни фотографии се дел од фотосесијата на корејскиот бренд за венчаници Клара. Оваа тематска сесија е наречена „Драматична венчавка како филмски сет“.

Станува збор за елегантни и раскошни венчаници во неколку стилови – од „грчка божица“, до изглед на принцеза. Овој бренд е еден од најпознатите дизајнерски куќи за венчаници во Азија, чии модели краселе познати актерки и пејачки од Далечниот Исток.

Колекцијата е наменета за престојната сезона пролет/лето 2012-2103 година.

 

Напиши коментар