Bridal

Прекрасна венчавка на Casa Del Mar

Ви прикажуваме прекрасна галерија од фотографии кои успеаа да ги привлечат папараците на една од свадвите во хотелот Casa Del Mar во Santa Monica. Од церемонијата имаше прекрасни впечатоци, гламурот беше присутен во сите облици и датали. А стајлинзите на двата партнери блескаат во привлечна нота на елеганција која плени…

Погледнете га следнава галерија и сигурни сме дека и вие ќе се воодушевите…

Напиши коментар