ШоуБиз

Прекрасната Едита – лек за очи!

Зарем не е прекрасна? И во црно-бела комбиинација е подеднакво заводлива и секси како и кога ја сликаат во боја.

Прекрасната Едита е манекенка за модната куќа на „Викториините ангели“, а овој пат нејзините менаџери одлучиле дека е време таа да сними уште еден жежок едиторијал. Сите ја сакаат Едита на нивните насловни страници, а и на модните писти.

Кога ќе ги погледнете фотографиите кои следат, ќе ви биде многу појасно зошто е тоа така. Дали вам ви се допаѓа црно-белата, гола Едита?

Напиши коментар