Bridal

Прекрасни црно-бели невестински торти

Класиката никогаш не излегува од мода, а има ли нешто покласично и поелегантно од безвременската црно-бела комбинација?

Доколку сте перфекционисти, наместо да експериментирате со бои, држете се до класичната црно бела комбинација. Вие во блескава бела венчаница, партнерот во црно одело со црна машна, а до вас прекрасна црно бела невестинска торта на неколку спрата – звучи совршено нели?

 

Напиши коментар