Sweet Home

Прекрасни ентериери од Alex Shchiriy

Alex Shchiriy дизајнерот кој живее и работи во Москва, а нуди неверојатни 3D  визуелизации на ентериерите за домот. Класика, модерно, нема нешто шо неможе да се направи во вашиот дом, доволно е да знаете што сакате.

Според нас многу добро му оди, погледнете ги фотографиите и уверете се!

\

 

 

 

Напиши коментар