man fashion

Прекрасни есенски бои од Closed за следната зима

Една навистина прекрасна есенска колекција во типичните за оваа сезона есенски бои. Стилот на целата колекција наједноставно се опишува како лежерен дизајн. За сезоната што следува, брендот нуди елегантен и модерен изглед. Ми се допаѓаат тесните панталони во свежи бои, квалитетните јакни и кул џинсот.

 

Напиши коментар