Bridal

Прекрасни ЈоланКрис венчаници во ретро стил

Колекцијата на дизајнерската куќа ЈоланКрис е една од најдобрите колекции на венчаници кои досега сме ги сретнале.

Станува збор за венчаници направени во ретро стил, односно во стилот на 20тите и 30тите години на изминатиот век. Фустаните се направени со неверојатно детално изработени чипки и тантели, како и прекрасна свила.

Фустаните доаѓаат со комплет аксесоари за уште повеќе да се нагласи елеганцијата и стилот на венчавките инспирирани од тој период.

Напиши коментар