Sweet Home

Прекрасни софи кои зрачат со стил !!!

Кога зборуваме за модерен простор, тогаш всушност зборуваме за максимално искористен простор во кој главниот збор го има стилот. Овој пат се одлучивме да ви ја претставиме колекцијата на Vitra во која доминираат прекрасни софи во различни форми, уникатни дезени и инспиративни елементи кои ќе ги освежат Вашите животни простори.

Доколку мечтаете за динамична шема во Вашиот дом, преостанува само да ги погледнете следниве фотографии и да се соочите со паралелниот свет на убавото и модерното, изразено преку овие невообичаени софи…

Уживајте и инспирирајте се !

Напиши коментар