man fashion

Премиум дијамантски накит за мажи од Novo Hombre

Израелскиот луксузен бренд и изработувач на скапоцен накит Novo Hombre  ја представи својата последна дијаманска колекција наречена Time Collection. Употребено е бело, жолто и розе злато и секако врвни дијаманти. Па уживајте во глетката!

Напиши коментар