ШоуБиз

Принцот Хари доби понуда за порно филм и 10 милиони долари

Откако излегоа фотографиите од голиот принц Хари се случи вистински хаос во медиумите. Сето тоа предизвика и низа други скандали.

Имено, сопственикот на продукцијата за порно филмови Стив Хирш му прати понуда на Хари за главна улога во порно филм. Во понудата Стив му напоменал дека “кралскиот дар”нема да биде претставен како мал во ниту еден момент.

За главната улога во филмот “Неволјите со Хари” Хари би добил 10 милиони долари.

 

Напиши коментар