ШоуБиз

Принцот Хари во врска со старлета! Што ли ќе каже на ова Кралицата Елизабета?

Кралско семејство со многу строги правила на живот. Но младите генерации како да ги менуваат сите овие стандарди и правила за живеење. Најпрво беше Кејт Мидлтон и нејзиното семејство во центарот на вниманието. Голи слики, пијани изданија… а сега и Хари е на ред.

Принцот Хари е во врска со нова блондинка. Тој ја прекина долгогодишната врска со Челси Дејви, па имаше кратка афера со пејачката Моли Кинг. Сега е во врска со старлетата Кресида Бонас. Таа е девојката од едно семејство кое често ја полни жолтата штампа со разводи, банкроти, неверства…

Што ли ќе каже на ова кралицата Елизабета?

Напиши коментар