man fashion

Принтови и ликови од цртаните филмови

H&M во својата пролетна колекција остави простор за една линија со принтови и ликовите од цртаните филмови. Ова не е некоја новост, затоа што лани оваа колекција ја понудија Армани и некои други брендови кои мажите ги облекоа во шарени маички со Мики Маус и Бети Буб.

Доколку не сте голем љубител на цртаните ликови, тогаш одберете некоја маичка со било каков принт. Тие нудат интересни принтови со информација дека барате девојка и телефонкси број каде може да ве добијат, принтови со видео игри, со симболи од музиката… И на тој начин ќе бидете во мода.

 

 

Напиши коментар