Керозин

Пристигна новиот McLaren P1

Целиот свет го очекуваше овој момент и ете, тој дојде. Флуоресцентно сините “очи” на McLaren P1 веќе се фиксирани во нас од сите страни на интернет пространсвото и со најголема гордост досега во историјата на независниот британски авто-производител.

 

Долгоочекуваниот наследник на McLaren F1 ќе биде претставен официјално за време на саемот во Париз, но од компанијата одлучија дека е крајно време да престанат да не мачат и да добиеме барем малку информации  со кои ќе не “залажат “до моментот на вистината.

 

Изгледот на новиот McLaren нема потреба да се опишува. Затоа ќе ве оставиме само да уживате во секој детал, а кога ќе дознаеме нешто повеќе за возилото, ќе имаме повеќе информации за оние заинтересираните.

New McLaren P1 £800k supercar revealed for Paris show

 

Напиши коментар