ШоуБиз

Проблематичната ќерка на Bruce Willis и Demi Moore повторно уапсена!

Ќерката на Bruce Willis и Demi Moore – Scout Willis е уапсена поради малолетничко опивање и лажно претставување.

Scout (20) е уапсена во Њујорк, каде на јавно место пиела пиво иако нема доволно години за да би можела легално да конзумира алкохол. Кога ѝ пришол еден полицаец, таа му дала лажна лична карта.

Ќерката на славниот пар потоа била приведена и однесена во станица, каде признала дека пиела алкохол ако сеуште нема 21 година. Лажната лична карта ја добила од некоја пријателка.

Засега се знае само дека малолетничката ќе биде изведена пред судија за прекршоци.

Напиши коментар