man fashion

Произведени првите гаќи за мажи кои го подигаат задникот

За сите оние мажи кои мислат дека нивниот задник не е доволно секси најдено е решение.

Произведени се првите гаќи за мажи кои ќе може визуелно да го зголемат и подигнат задникот.

По три години работа на овој проект компанијата D.HEDRAL го претстави најновиот производ од серијата машка долна облека.

Еве како изгледа најновиот производ кој е наменет за мажите:

 

 

Напиши коментар