Мода

Пролет и бои – колекција чевли од Џесика Симпсон

Денес ќе ви ја представиме мини колекцијата на идната мајка и новата дизајнерка – Џесика Симпсон. Секоја жена треба да поседува барем еден пар чевли кои ќе се разликуваат од сите останати натрупани во плакарот. Боите кои ги избрала Џесика се основните бои за пролет 2012, а тоа се портокалово, циклама, сиво, црно, сино и беж боја. Убаво е пролетта да ја започнеме со ваква свежина од бои.

Напиши коментар