Мода

Пролет/Лето 2012 од „Blumarine“

Моделите од Main колекцијата на италијанската марка  Blumarine за сезона пролет/лето 2012 на еден совршен начин ги будат сетилата за нов почеток исполнет со нежност, виталност и колорит. Колекцијата вклучува разнообразие од модели кои ќе го задоволат вкусот на модерната жена во секој еден специален момент од нејзиниот живот.

Напиши коментар