Bridal

Пролетна колекција венчаници Тара Кели дизајнирани од Лазаро

Лазаро Перез е икона во светот на дизајнерите на венчаници. Една од неговите најдобри колекции досега е колекцијата Тара Кели, колекција наменета за пролет 2012 година.

Најновата колекција Тара Кели го обновува духот на стариот Холивудски гламур и ја отсликува инвентивната природа на самиот дизајнер. Венчаниците се изработени со многу смисол за детали, рачна изработка и се наменети драматчно да ја истакнат силуетата на невестата.

Лазаро е дизајнер кое е перфекционист, па тој често ги посетува своите продавници со цел да им помогне на невестите да изберат венчаница која ќе одговара на нивниот стил.

 

 

Напиши коментар