Мода

Пролетната колекција чанти од „Christian Louboutin“

Познат по своите неверојатни аксесоари, врвниот дизајнер не пропушти и овој пат да не изненади со една совршена колекција. Новата пролетна колекција од чанти би и помогнала на секоја една жена да создаде една модерна визија со стил со која би ги разбила сите рамки и стереотипи.

Напиши коментар