man fashion

Пролетната колекција чанти од Etro

Etro е бренд што пред се се одликува со врвна изработка и квалитетна кожа која се употребува при изработката на нивните производи. Денес ќе ви ја претставиме колекцијата чанти која е во духот на минимализмот, а утре очекувајте ја нивната пролетна колекција чевли за 2012 година.

 

Напиши коментар