man fashion

Пролетната колекција од Cycle

Денес ви ја претставуваме пролетната максимално опуштена пролетна колекција од  Cycle за 2012 година. Накратко тоа се претежно секојдневни и удобни парчиња облека, едноставни маички, кошули со повеќе спортски дизајн, џинс, многу принтови и удобни материјали. Брендот нуди квалитетни модели за модерните мажи кои се љубители на класичниот стил со спортски примеси.

 

Напиши коментар