man fashion

Пролетната колекција од Gino Rossi

Една прекрасна пролетна колекција, која е комплетно во знакот на едноставното. Боите се пријатни за око, свежи и ненаметливи, а моделите максимално упростени. Би можело да биде прекрасна дневна комбинација и истовремено за во подоцните сати. Аксесоарите се идеално дополнување на ваквиот изглед во истиот дух.

Напиши коментар