man fashion

Пролетната колекција од Rue Denim

Денес ви ја представувам последната пролетна колекција  од брендот познат по создавањето квалитетен и уникатен џинс – Rue. Што се однесува до џинсот, сезонава колку што забележав нема строги правила, па затоа имате слобода да изберете таков што на вас ви се допаѓа и ви прилега.

 

Напиши коментар