Bridal

Пролетни венчаници од Бенџамин Робертс

Прекрасни елегантни класични невестински фустани од пролетната колекција на Бенџамин Робертс, наменети за невести со минималистични, но отмен вкус.

Венчаниците од оваа колекција се едноставни, но отмени, а самата фотосесија за презентација на колекцијата е направена во природа, што дополнително ја истакнува елегантната убавина на фустаните. 

 

 

Напиши коментар