man fashion

Пролетните зраци набрзо ќе светнат! Спремете се со нови очила за сонце

Ова е најновата колекција на очила за сонце на Paul Smith за пролет-лето 2012 година. Инспирацијата за новата колекција е земена од стилот на 60-те. Едноставни и урбани. Моделите ги има во огромен број, па може да си најдете за себе од наједноставни до специфични и ексцентрични модели. Погледнете дел од колекцијата

Напиши коментар