man fashion

Пролетта во стилот на „Christian Loubouthin“

Дополни ја твојата колекција чевли за пролетта на 2012 година со новите модели од последната колекција на Christian Loubouthin која се одликува со уникатен дизајн и стил. Свежи пролетни бои, спортско елегантен крој, со еден збор идеални за дочекот на првите сончеви зраци.

 

Напиши коментар