ШоуБиз

Проститутката на Руни е трудна – како можни татковци се 5 мажи

Џени Томпсон откри дека е бремена во шестиот месец, а за тоа кој е таткото ќе знае откако ќе направи ДНК тест. Како можни татковци се пет мажи, меѓу кои еден од нив е Вејн Руни.

23 годишната Томпсон открила дека спиела  со повеќе од  100 мажи, но во периодот кога останала трудна имала односи со пет мажи. Џени тврди дека имала секс со Руни, уште во периодот кога неговата жена била бремена во петтиот месец. За таа услуга тој и платил 1200 фунти за ноќ. Нивната „врска„ започнала во 2010 година.

Освен Руни, како потенцијални татковци таа ги наведе и фудбалерот Марио Балотели, актерот Џош Бенет, и уште други двајца мажи. Според нејзината математика само овие влегоа во Топ 5.

Вејн Руни со сопругата
Марио Балотели со девојката

Напиши коментар