ШоуБиз

Проверете зошто Џесика Алба е „тренд сетер“ на годината!

Познатата актерка Џесика Алба поседува модерни и уникатни тексас парчиња на кои сите и завидуваат.Не е ни чудно што луѓето од Style Watch во нивното октомвриско издание, ја именуваа Џесика за “Кралица на тексасот”. Во продолжение ќе погледнете дел од нејзините најдобри комбинации за 2012.

 

 

 

Напиши коментар