Мода

Провокативна пролетна колекција од Manolo Blahnik

Кога зборуваме за висока класа аксесоари и уникатен дизајн не можеме а да не го спомнеме големиот дизајнер Маноло Бланик. Неговата нова пролетна колекција чевли само ја потврдува неговата уникатна фантазија и талент на навистина творечкиот гение Маноло Бланик.

Напиши коментар