ШоуБиз

Првата фотосесија на Анџелина Џоли

Ринопластика, корекција на јаболчниците, зголемување на усните – какви ли не операции им препишуваат на холивудските актерки. Сепак  оние кои се сомневаат во природната убавина на Анџелина Џоли, веќе треба да поверуваат.

 

На интернет повторно се појавија архивни фотографии на убавата уште тогаш 14 годишна Енџи. Како што ќе видите уште тогаш таа е со полни усни, убави долги нозе, перфектен нос и природни јаболчници – една од најубавите жени во светот, сосема природна.

 

Напиши коментар