ШоуБиз

Првите чекорчиња на Харпер

Малата модна икона, Харпер Севен ги направи првите успешни чекорчиња. Таа зачекори во мало црно фустанче, држејќи се цврсто за раката на нејзината мајка Викториа Бекам.

Викториа сега има нова придружничка на големите модни случувања. Тие биле заедно во Ирска со цел да ја претстават новата успешна колекција на Викториа.

Напиши коментар