Motherhood

Првите запчиња!!!

Само доколку имаат добар пример…

Дека луѓето учат од животните е неоспорена вистина, исто како онаа која вели дека кучето е најдобар пријател на човекот.

Сите знаеме колку е напорно кога на малите ангелчиња им растат првите забчиња. Нивниот „очај“ да најдат нешто за жвакање како би го олесниле тој процес понекогаш може да биде неверојатно сладок.

Оваа слатко бебе е на правиот пат, укапира во брзо време!!!

Погледнете како само се снаоѓа емитирајќи ги потезите на неговиот домашен миленик!!!

Освен што е преслатко и ќе Ве разнежи, размислете уште еднаш за можноста да набавите домашен миленик!!!

Напиши коментар