ШоуБиз

Првото сексуално искуство на Шин платено со украдена картичка

Скандалозниот актер, Чарли Шин го раскажал своето прво сексуално искуство кое мора да признаеме не е ништо помалку скандалозно од она што сега го прави тој.

Првото сексуално искуство на Шин се случило на негова 15 годишна возраст. Тој бил заедно со својот татко и со уште еден роднина во Лас Вегас. Една ноќ, Чарли ја украл кредитната картичка на татко му и се јавил во агенција како би набавил девојка за секс. Освен за него тој се присетил да викне девојка и за неговиот роднина. Неговиот татко за случајот дознал дури по неколку дена.

Напиши коментар