Sweet Home

Пуштете боите да царуваат во вашиот дом

Ова е еден интересен предлог за дом исполнет со бои и позитивна енергија. Во него ќе се пронајдат сите оние кои бегаат од стереотипите, класиката и едноличноста.

Пастелни, но свежи и убави бои кои ќе ја разбудат заспаната позитивна енергија во секој од нас. Или пак одберете ја варијантата со јаки и впечатливи бои но ускладени по мерка.

 

Напиши коментар