man fashion

Рајан Рејнолдс е модната икона во Холивуд

Освен тоа што е најпосакуван ерген, Рајан е пример за многу мажи. Секогаш во топ форма, одлично облечен. Кежуал стилот е неговото обележје, но не значи дека кога ќе застане во одело на црвениот тепих не изгледа убаво.

Рајан знае да направи и посмели комбинации, но секогаш знае да ги износи онака како што треба. Неговиот стил и начинот на кој го носи сето тоа е една од причините заради која жените го сметаат за секси маж.

Погледнете неколку интересни комбинации на Рајан:

 

Напиши коментар