Дестинации

Рајската долина во Аризона

Hermosa Inn е името на овој фантастичен резорт сместен во Рајската долина во Аризона.

Резортот е заобиколен од прекрасни природни пејсажи, а ентериерот ви нуди топлина и комфорт за да се чувствувате максимално опуштено, исто како дома.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

 

Напиши коментар